FarmVille 2 via Zynga

Deel 2 van het bekende facebook spel wordt uitgebracht door Zynga, die we kennen van de iphone app Draw Something. Nadat ze Draw Something hadden gekocht van OMGpop leek die rage enigszins overgewaaid te zijn en hebben ze veel te veel betaald voor deze overname. In plaats van energie draait het spel nu op water. Spelers kunnen geld verdienen met het verkopen van spullen en gewassen en op die manier nieuwe waterputten kopen waarmee je de boerderij draaiende houd. Een andere vernieuwing is dat de dieren niet langer ongelukkig worden als je een tijdje niet kunt spelen, ze zorgen enkel voor minder melk en wol.

Het spel is te spelen via Facebook zoals we gewend zijn maar ook via het eigen platform van Zynga. Het eerste deel blijft ook draaien. Ik weet niet of het zo’n succes zal worden als deel 1 in het begin was. De rage is wel enigszins voorbij en de spelers die er nu zijn hebben zoveel opgebouwd in deel 1 dat ze dat waarschijnlijk niet zomaar achter zullen laten voor deel 2. Naast farmville presenteert Zynga ook o.a. Fishville, Yoville, Cityville, Castleville… 

Zynga werkt samen met diverse goede doelen en doormiddel van het kopen van hun apps en spellen maak jij hier ook deel van uit. Ze brengen tegenwoordig ook steeds meet android apps uit voor zowel mobile als tablet. Ze blijven zich ontwikkelen en wie weet komen ze zelfs een keer met een vernieuwend product. Bekijk hier de nieuwe farmville op facebook.

Tags:,

Plaats een reactie